Varga Ker. Kft.

Varga Ker. kft

Varga Ker. kft

RENDELÉS LEADÁS - +36 30 53 300 49

RENDELÉS LEADÁS - +36 30 53 300 49

Céginfó

A cég, mint Varga Ker. Kft. 1994 jan. 1.-én jött létre. Előtte 1992-1994 között kiskereskedelmi tevékenységet folytattunk.
Családi vállalkozásként alakult. Ma 20 alkalmazottal dolgozunk.

Raktározási lehetőségeink:
Pécsi raktárunk 140nm. Ebben található egy tojástároló, és egy banánhűtő. A nagybani piac területén bérlünk jelenleg egy 120 nm-es hűtős raktárhelyiséget
Bogádon, a Petőfi u 4.-ben a raktárunk 120 nm, melyhez hozzátartozik egy 80 nm-es hűtőkamra. Itt kapott helyet a csomagolóüzemünk is, melyben jelenleg burgonyát, fokhagymát, hagymát csomagolunk. Ezen kívül itt alakítottuk ki a zöldség tisztító üzemünket.

Beszerzési lehetőségek:
A friss zöldséget-, gyümölcsöt a Szegedi és a Budapesti Nagybani Piacon szerezzük be. Az áru nagy része közvetlenül a termelőktől érkezik, a mai napig közel 300 termelővel állunk napi rendszerességű kapcsolatban. Heti rendszerességgel szállítunk árut Olaszországból is. Felvásárláskor termelőink nyilatkoznak a termékek élelmezésegészségügyi felhasználhatóságáról. A tojás beszerzése az Érsekcsanádi tojástelepről történik. Heti rendszerességgel végzik a szállítást, a szükséges állatorvosi és fertőtlenítési okmányokkal ellátva. Cégünk rendelkezik, HACCP minősítéssel melynek előírását betartjuk. A ládák mosása a pécsi illetve a bogádi telephelyen megoldott.

Szolgáltatásaink:
Megrendelőink részére teljes körű zöldség és gyümölcs házhozszállítást biztosítunk (szállítás megbeszélés szerint). Termékskálánkat az alapprimőrök mellett, az előre tisztított zöldségek, szárazáruk és koktél kiegészítők sokasága gazdagítja. Célunk, hogy az ügyfeleink igényinek megfelelően, testreszabott szolgáltatásokat nyújtsunk. Az általunk alkalmazott modern, technológiák megbízhatóak és megfelelnek napjaink szigorú minőségügyi követelményeinek. Mindehhez a higiéniai és kémiai előírások fokozott betartása, valamint a beszerzett áruk folyamatos, napi ellenőrzése társul. Termékeink minőségét és frissességét számunkra is gondosan megválasztott szállítóink szavatolják.

Számítástechnikai háttér:
Jelenleg mindkét telephelyen rendelkezünk számítógéppel, egyiket a csomagológépek vezérléséhez, a másikat a számlázáshoz használjuk.

Terveink:
Kódrendszer kiépítése, amely a csomagolt áruk egyszerűbb kiszerelését, eladását teszi lehetővé. A csomagolt áruk skálájának bővítése. Szélesebb körű határokon túli kapcsolatok kialakítása. Újabb gépkocsik beszerzése a gyorsabb és folyamatos szállítás érdekében.

VargaFruit